Din grija pentru tine

Pasiunea pentru oftalmologie si grija pentru pacientii nostri sunt motorul echipei OPHTALENS T. Programeaza-te acum pentru o consultatie si convinge-te de profesionalismul echipei noastre.

Programare online

ORAR CLINICA

Luni – Vineri 8:00 – 20:00
Sambata 8:00 – 14:00
Duminica inchis

BUN VENIT LA OPHTALENS T

In cadrul clinicii Ophtalens T cea mai vasta echipa de medici specialisti oftalmologi din tara ofera anual 15.000 de consultatii si tratamente pacientilor de toate varstele. Experienta, pregatirea continua a echipei si dotarile cu echipamentele de ultima generatie pun la dispozitia pacientului solutii pentru orice problema de natura oftalmologica: Vicii de refractie (Miopie, Hipermetropie, Astigmatism), Cataracta, Glaucom, Boli retiniene, Strabism, Patologia corneei, Ambliopie etc.

0
CONSULTATII/AN
0
OPERATII/AN
0
MEDICI

MOTIVE SA ALEGI OPHTALENS T

TESTIMONIALE

Am avut doar experiente placute la aceasta clinica, apeland de fiecare data cu incredere, datorita personalului si a medicilor exceptionali care de fiecare data m-au ajutat si mi-au stabilit corect atat dioptriile cat si alte probleme ale ochilor care s-au rezolvat intr-un timp scurt. Recomand Ophtalens T.

Simona Puscas

Am fost la control cu ambii copii la Ophtalens T, totul s-a desfasurat foarte rapid, personalul este foarte prietenos cu copiii, recomand cu drag aceasta clinica! Noi vom reveni cu siguranta!

Andreea Salagean

Best in town! Personal profi si amabil, foarte comunicativi si dornici sa te ajute! Recomand cu mare drag!

Amelia Ciurea

Servicii ireprosabile! Personal profesionist si amabil, iar programarile se respecta la minut.

Alexandru Bogdan Buda

ECHIPA NOASTRA