Din grija pentru tine

Pasiunea pentru oftalmologie si grija pentru pacientii nostri sunt motorul echipei OPHTALENS T. Programeaza-te acum pentru o consultatie si convinge-te de profesionalismul echipei noastre.

Programare online

In perioada ianuarie -martie  2020 Clinica OPHTALENS T iti ofera preturi speciale la interventiile de cataracta cu implante Alsanza.

ORAR CLINICA

Luni – Vineri 8:00 – 20:00
Sambata 8:00 – 14:00
Duminica inchis

BUN VENIT LA OPHTALENS T

V-ati dorit intotedeauna sa scapati de portul ochelarilor? In clinica Ophtalens T avem solutia pentru dumneavoastra! Operatia cu Laser – tehnica PRK – este cea mai utilizata in lume, avand cea mai inalta rata de succes. Cu o experienta de peste 15 de ani, Dr Tomi a inlaturat dependenta de ochelari la peste 5000 de pacienti din tara si strainatate.

0
CONSULTATII/AN
0
OPERATII/AN
0
MEDICI

MOTIVE SA ALEGI OPHTALENS T

TESTIMONIALE

Recomand Clinica Ophtalens T pentru calitatea actului medical. Sunt pacientă lor de 17 ani. In anul 2014 am fost operată de dl. dr. Tomi Teodor cu laser excimer pentru reducerea dioptriilor. Operația a fost un succes, a durat foarte puțin și dupa o recuperare de o săptămână am fost alt om, am putut să fac toate activitățile pe care nu le puteam face din cauza ochelarilor.

Alina Sorcoiu

Dr. TEODOR TOMI