Programare online

Clinica Ophtalens T sarbatoreste dragostea!

Vino impreuna cu perechea ta intre 14 si 24 februarie si bucurati-va de 25% reducere la rame si lentile.

Va asteptam!

La orice comanda de ochelari plasata in magazinul de optica al Clinicii Ophtalens T, va oferim un discount in functie de valoarea comenzii:

10% pentru o comanda de pana la 500 Lei

15% pentru o comanda intre 500 ron si 1500 Lei

20% pentru o comanda care depaseste 1500 Lei.

Clinica Ophtalens T sarbatoreste impreuna cu tine!
De ziua ta ai reducere 20% la rame si lentile, indiferent de valoarea comenzii!
Vino sa iti ridici cadoul!
Te asteptam!

Iarna aceasta te asteptam in magazinele de optica ale Clinicii Ophtalens T sa te bucuri de REDUCERI de -30% la orice Rama de Ochelari! Ne gasesti in Cluj-Napoca, Gherla, Bistrita si Alba-Iulia!

Programare online

ORAR CLINICA

Luni – Vineri 8:00 – 20:00
Sambata 8:00 – 14:00
Duminica inchis

BUN VENIT LA OPHTALENS T

Personalul medical al Clinicii Ophtalens T este completat de personalul specializat in optometrie si optica, care sta la dispozitia dumneavoastra pentru a va asigura ca alegeti dispozitivele optice cele mai potrivite.
Personalul de vanzare calificat va poate ajuta in alegerea ramelor, in alegerea lentilelor cu filtre variate sau a lentilelor de contact potrivite dorintelor si fizionomiei dumneavoastra.
Echipa de optica asigura calitatea si garantia montajului ochelarilor, acordand o atentie sporita la detalii.

0
CONSULTATII/AN
0
OPERATII/AN
0
MEDICI

MOTIVE SA ALEGI OPHTALENS T

TESTIMONIALE

Sunt pacientă veche a acestei clinici, unde imi fac întotdeauna ochelarii cu lentile progresive, datorită dnei. Claudia Filip – o adevărată profesionistă și talentată in domeniu, care a dat dovadă întotdeauna de amabilitate si dorința de a ajuta in rezolvarea oricărei situații. 
De asemenea, am beneficiat de experiența și pregătirea profesională deosebită a dlui. Dorel Oul, super amabil și priceput în ceea ce face, cu mult calm și dăruire.
 Experiențele fericite pe care le-am avut, mă fac să recomand cu responsabilitate această clinica!

Monica

Eu si sotul suntem foarte multumiti de Dna. Dr. Cornea, iar la optica, spre surprinderea mea, in 2 ore mi-au facut ochelari, iar preturile au fost foarte civilizate, iar pentru lentile speciale de soare am asteptat maxim 3 zile.

Gatta

Am fost la control cu ambii copii la Ophtalens T, totul s-a desfasurat foarte rapid, personalul este foarte prietenos cu copiii, recomand cu drag aceasta clinica! Noi vom reveni cu siguranta!

Andreea

Sunt client de multi ani, am fost si sunt multumit de serviciile lor.

Razvan

Personal, recomand aceasta clinica. Staff cu foarte mare rabdare cu clientii si asta apreciez cel mai mult! Multumesc mult!

Alexandra

Personalul este foarte amabil si profi. Recomand cu incredere.

Delia

ECHIPA NOASTRA