Clinica OPHTALENS T este o unitate medicala ambulatorie in specialitatea  oftalmologie , intregita de serviciile conexe de optica medicala.Brandul Ophtalens T ia nastere dintr-o iesire din asociere care a durat 20 de ani si care s-a incheiat in anul 2015. Experienta atat a personalulului medical cat si a celui administrativ , reprezinta un avantaj major pentu a oferi un nivel  ridica tde calitate al serviciilor si produselor .  Clinca OPHTALENS T  isi incepe activitatea  in anul 2015, si  are in componenta sa  4 puncte de lucru structurate astfel:

CLUJ-NAPOCA

CLINICA OPHTALENS T –Blvd 21 Decembrie 1989 nr 137   are in componenta sa 4 cabinetele medicale , doua   cabinete de investigatii medicale , si o sala de tratament . Compartimentul chirurgical cuprinde un bloc operator ultramodern, cu trei sali de operatie dotate cu microscoape operatorii  cu inregistrare video si instrumente de cea mai buna calitate, plus doua sali pre si post operatorii confortabile.Pentru a intregi gama de servcii oferita pacientilor ,magazinul de produse optice modern si primitor al clinicii are o oferta foarte variata de produse menite sa multumeasca cele mai pretentioase gusturi.

PUNCT DE LUCRU GHERLA- Str Bobalna nr 6 are in componenta sa un cabinet medical oftalmologic, si un magzin de optica medicala

ALBA

PUNCT DE LUCRU ALBA-IULIA: Blvd Revolutiei nr 15A are in componenta sa un cabinet medical oftalmologic, si un magzin de optica medicala

BISTRITA-NASAUD

PUNCT DE LUCRU BISTRITA:  Blvd Revolutiei nr 15A are in componenta sa un cabinet medical oftalmologic, si un magzin de optica medicala

 

Serviciile medicale  oferite in cadrul clinicii OPHTALENS T  constau in  consultatii , investigatii si tratamente oftalmologice, precum si toata plaja de servicii chirurgicale oftalmologice care se practica in prezent in Romania , in regim ambulator.

Prin colectivul de 16 de medici specialisti oftalmologi colaboratori , alaturi de cei 8 asistenti medicali si 2 infirmiere, clinica OPHTALENS T este cea mai mare clinica din Transilvania care este exclusiv adresata rezolvarii problemelor  oftalmologice.

 

In magazinele nostre de optica medicala puteti gasi :

  • o gama larga de rame si lentile pentru ochelari de vedere
  • lentile de contact terapeutice si estetice
  • ochelari de soare
  • medicamente si solutii oftalmologice
  • produse de intretinere a lentilelor
  • accesorii specifice

Consilierii nostrii in vanzari formeaza o echipa tanara si dinamica ce isi propune sa fie mereu la dispozitia si nivelul asteptarilor clinentilor pentru:

  • consultanta profesionala
  • livrarea comenzilor la domiciliul clientilor
  • service pentru toate tipurile de ochelari

 

Laboratorul de optica medicala

Laboratorul de optica medicala din cadrul clinicii de oftalmologie Cluj este echipat cu aparatura de ultima generatie, ESSILOR –Mr BLUE ,  astfel, calitatea executiei ochelarilor este exceptionala. Montajul lentilelor se poate face intr-un timp foarte scurt, in cazul in care optiunile clientului includ variante aflate in stocul magazinului de optica. In caz contrar, personalul Ophtalens T va face tot posibilul pentru a realiza comanda dumneavoastra in cel mai scurt timp.