Edit

Despre noi

Investim continuu in aparatura medicala de top si perfectionarea echipei medicale, astfel ca in acest moment avem cea mai moderna si dotata clinica oftalmologica din Transilvania.

Contact

Clinica Ophtalens T- cine suntem și ce îți oferim?

  • Acasa
  • -
  • Servicii si produse
  • -
  • Clinica Ophtalens T- cine suntem și ce îți oferim?

Clinica Ophtalens T- cine suntem și ce îți oferim?

 

  Ne-ai trecut de atâtea ori pragul, dar te-ai întrebat vreodată cine suntem și cum a început povestea noastră? Sau ai auzit de noi și nu știi ce servicii oferim? Acest articol își propune să răspundă la aceste întrebări și să te ajute să ne cunoști mai bine. 

  Totul a început în anul 1998, când dr. Tomi Teodor a avut inițiativa de a înființa o clinică particulară și optica din cadrul ei. Pe parcurs s-au alăturat și alți parteneri cu care a colaborat, dar în prezent putem spune cu mândrie că este o afacere de familie. 

  De aceea, pentru noi e mai mult decât un business, reprezintă încununarea personală dar și profesională a eforturilor depuse de peste 24 de ani. Implicarea noastră directă a dus la ceea ce este astăzi Clinica Ophtalens T și ne dorim să continuăm să avem rezultate impresionante și să oferim atât servicii medicale, cât și ochelari de vedere de înaltă calitate.

  Unul dintre secretele succesului nostru e faptul că empatizăm cu adevărat cu clienții noștri și ne dorim ca aceștia să plece mulțumiți de la noi. Știm că, dacă cineva e mulțumit de serviciile și produsele oferite, se va întoarce cu drag la noi și ne va recomanda mai departe familiei și cunoscuților. De aceea, acordăm o atenție deosebită fiecărui pacient în parte și îi recomandăm cea mai bună soluție pentru problema lui. 

  De asemenea, dorința de a ne dezvolta în continuu și de a ține pasul cu noutățile în ceea ce privește echipamentele medicale și produsele optice, ne ajută să fim unul din liderii din domeniul oftalmologiei și opticii medicale din Transilvania. Intregul personal medical și consultanții în vânzări sunt instruiți periodic, participând la cursuri de formare și training-uri de specialitate pentru a fi la curent cu toate informațiile de actualitate din domeniu.   

  Ce servicii îți oferim? 

  • Examinări oftalmologice: verificarea acuității vizuale și determinarea de dioptrii, diagnosticarea viciului de refracție, examinarea fundului de ochi și fotografia digitală a acestuia, ecografie oculară, examen biomicroscopic ocular, examen pol anterior și posterior, măsurarea tensiunii intraoculare, gonioscopie, pahimetrie corneană, topografie corneană, perimetrie computerizată, test Schirmer, tomografie în coerență optică ( OCT), biometrie si numaratoare celule endoteliale; 
  • Proceduri chirurgicale: chirurgia cataractei prin facoemulsificare prin implant de cristalin artificial, chirurgia ectropionului și a entropionului, chirurgia viciilor de refracție, chirurgia laser a viciilor de refracție, chirurgia plastică și reconstructivă a pleoapelor, chirurgia pterigionului, chirurgia strabismului, chirurgia urgențelor oftalmologice ( plăgi, arsuri, corpi străini intraoculari), chirurgia xantelasmelor, chirurgie pediatrică, chirurgie vitro-retiniană, trabeculectomie  intervenții pentru tratamentul chirurgical a glaucomului), intervenție chirurgicală pentru afecțiuni statice sau dinamice ale pleoapelor; 
  • Alte proceduri: cross-linking cornean, drenaj (sondaj canal lacrimal), excizie salazion, extragerea corpului străin cornean, fotocoagulare laser, incizie și drenaj ocular, injecție peribulbară, injecție retrobulbară, injecție subconjunctivală, recoltare produs patologic sau material pentru biopsie, vitrectomie;  
  • Tratamente: tratamentul ambliopiei pentru copii, tratament medicamentos pentru afecțiuni de pol anterior și anexe, tratament medicamentos glaucom, tratament pentru strabism la copii, pansament ocular, tratament pentru conjunctivită, tratament conservator nechirurgical pentru diverse afecțiuni ale ochiului (atrofie nerv optic, glaucom, etc.) si alte tratamente oftalmologice specializate.  

Ce produse îți oferim? 

  • Dispozitive medicale de tipul implantelor intraoculare (cristaline artificiale), precum și o gamă variată de produse pentru corecția optică: lentile de vedere pentru ochelari sau a lentile de contact, lentile de contact terapeutice, lentile de contact de noapte pentru corecția miopiei.

  Având în portofoliu peste 5500 de intervenții chirurgicale pentru tratarea cataractei în ultimii 6 ani, clinica noastră se remarcă în mod special prin aceste tipuri de intervenții care pot accesate, atât în regim privat, cât și gratuit cu decontare din partea Casei de Asigurări de Sănătate Cluj. În cazul în care pacientul optează pentru cea de-a doua variantă, va achita doar contravaloarea cristalinului artificial, iar intervenția se realizează în regim de spitalizare de zi. La internare, va trebui să prezinte biletul de trimitere de la medicul de familie și cardul de sănătate.  

    Această intervenție presupune înlocuirea cristalinului natural afectat de cataractă, cu unul artificial prin procedura numită faco-emulsificare, iar datorită tehnologiei avansate de care dispunem, procedura durează între 5 și 10 minute. Rezultatele se pot observa încă din primele zile de la intervenție, iar treptat pacientul se va recupera complet. 

 De asemenea, punem la dispoziție o gamă variată de implante intraoculare, monofocale și multifocale la prețuri avantajoase la care se poate obține un discount suplimentar, suportat de Casa de Asigurări de Sănătate Cluj, pe baza deciziei de aprobare pentru dispozitivul medical în cauză. Există implante performante, care pot sa înlocuiască nevoia de a utiliza ochelari de vedere la orice distanță. Bineînțeles, acestea vor fi recomandate după o consultație oftalmologică și investigațiile specifice efectuate de medicii noștri specialiști. 

  Adresabilitatea noastră este una extinsă, asadar oferim si consultații și investigații gratuite pe baza biletului de trimitere în contract cu Casa de Asigurări în fiecare locație Ophtalens T.

  Te invităm la clinica noastră pentru a te convinge de cele citite. Speram sa ne alegi atunci când vine vorba de sănătatea ochilor tăi și a familiei tale.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *