Clinica noastra

Clinica OPHTALENS T este o unitate medicala ambulatorie in specialitatea OFTALMOLOGIE, intregita de serviciile conexe de OPTICA MEDICALA. Cabinetele medicale si cele de investigatie sunt dotate la cel mai inalt nivel cu aparatura specifica moderna. Compartimentul chirurgical cuprinde un bloc operator ultramodern, cu trei sali de operatie dotate cu microscoape operatorii de ultima generatie, cu monitorizare video si instrumente de cea mai buna calitate, majoritatea de unica folosinta, plus doua sali pre si post operatorii confortabile.

Aparatura de ultima generatie

Cu aproximativ 15.000 de consultatii si peste 1.500 de operatii pe an, specialistii Clinicii Ophtalens T s-au orientat si se vor orienta in continuare spre cresterea calitatii actului medical si diversificarea domeniilor oftalmologice de abordare, spre asigurarea unor conditii optime pentru investigatii si tratament.

Continua perfectionare a tehnicilor si procedeelor chirurgicale care se adreseaza in special cataractei, keratoconusului, glaucomului si chirurgiei refractive, este scopul tuturor specialistilor nostrii. Avem o experienta vasta in operatiile cu Laser Excimer, si in chirurgia moderna a cataractei prin fakoemulsificare ultrasonic. Modernizarea continua si achizitionarea aparaturii de inalta performanta stau la baza strategiei de dezvoltare a clinicii noastre, pentru a ramane în topul institutiilor de profil din tara noastra si nu numai.
Laserul Excimer Wavelight-Allegretto pentru corectia viciilor de refractie (Miopie, Hipermetropie, Astigmatism), primul din Transilvania, intregeste dotarea de exceptie, la nivel occidental, a acestei clinici. De asemenea functioneaza cu succes un compartiment de chirurgie vitreoretiniana, cu o dotare de ultima ora (Endofotocoagulator laser, Facoemulsificator Accurus si Microscop cu Biom). Activitatea medico – chirurgicala se adreseaza tuturor varstelor, inclusiv nou-nascuti, si se realizeaza de catre medicii oftalmologi cu  experienta si competenta in specialitate.

Partenerii nostri