Edit

Despre noi

Investim continuu in aparatura medicala de top si perfectionarea echipei medicale, astfel ca in acest moment avem cea mai moderna si dotata clinica oftalmologica din Transilvania.

Contact

Implantare gratuita de cristalin artificial prin CAS

La Ophtalens T vă oferim servicii  GRATUITE de Implantare cristalin artificial pe baza biletului de trimitere/ internare. Interventiile se realizeaza in regim de spitalizare de zi pentru a vă asigura un confort sporit pentru vindecare in urma actul medical si pentru o monitorizare riguroasă a stării postoperatorie.

Structura aprobata a unitatii sanitare in regim de spitalizare de zi cuprinde 3 paturi spitalizare de zi, 1 pat ATI/SPA si ambulatoriu de specialitate oftalmologie. 

Spitalizarea de zi este exclusiv diurna, de maximum 12 ore si se realizeaza în condiţii hoteliere deosebite. În rezerva noastra cu 3 paturi, veţi primi toată îngrijirea medicală necesară, astfel încât veţi putea pleca acasă în aceeaşi zi.

Internarea

Internarea pacientilor in spitalul Ophtalens T se efectueaza exclusiv cu programare si doar in urma unui consult de specialitate al unui medic chirurg din cadrul spitalului  aflat in relatia cu CAS.

Este exclusa internarea pacientilor cu boli infecto-contagioase, boli psihice acutizate, precum si a urgentelor care depasesc gradul de competenta si dotare a spitalului.

Serviciile medicale spitaliceşti în regim de spitalizare de zi se acordă benficiarilor pachetului de baza de servicii medicale, pe baza biletului de internare eliberat de:

– medicul de familie;

– medicul de specialitate din unităţile sanitare ambulatorii,

– medicii din unităţile de asistenţă medico-socială;

– medicii din centrele de dializă private aflate în relaţie contractuală cu CNAS

– medicii care îşi desfăşoară activitatea în dispensare TBC, în laboratoare de sănătate mintală, respectiv în centre de sănătate mintală şi staţionar de zi psihiatrie, în cabinete de medicină dentară care nu se află în relaţie contractuală cu casele de asigurări de sănătate şi care se află în structura spitalelor ca unităţi fără personalitate juridică;

– medicii de medicina muncii.

Nu se solicită bilet de internare la cazurile care au recomandare de internare într-un spital ca urmare a unei scrisori medicale acordate de medicii din ambulatoriul integrat al spitalului respectiv, aflaţi în relaţie contractuală cu casele de asigurări de sănătate;

Pacientul se prezinta pentru internare cu:

– cartea de identitate

– biletul de trimitere de la medicul de familie/ biletul de trimitere de la medicul specialist/ scrisoare medicala medic specialist din cadrul spitalului Ophtalens T (Biletul va fi adresat catre specialitatea Oftalmologie, in vederea internarii)

– cardul de sănătate / adeverinţă de înlocuire a cardului de sănătate in perioada de valabilitate de 3 luni

– Analizele recomandate de medic (EKG cu interpretare, examen de interne, analize laborator- VSH, hemoleucograma, glicemie, transaminase TS, TC, uree, creatinina)

– Adeverinta angajator ANEXA NR:7 (ORDIN 502/417/2020) (daca este cazul)

–  Documente privind istoricul medical al pacientului: rezultate analize anterioare, scrisori medicale

–  Implantul de cristalin artificial achizitionat din cadrul Clinicii Ophtalens T.*

La receptie sunt preluate toate documentele pacientului, se fac copii xerox si se ataseaza fisei de spitalizare de zi completata cu datele si consimtamantul acestuia pentru prelucrarea datelor.

In momentul internarii, pacientul semneaza Acordul pacientului informat in vederea interventiei/ tratamentului/ manevrelor.

Externarea

Externarea pacientului se va face de catre medicul curant in intervalul orar 12:00-16:00 si va fi comunicata apartinatorilor acestuia cu cel putin 30 de minute inainte. Externarea la cerere este posibila doar pe semnatura pacientului, dupa informarea acestuia de catre medic, privind eventuale riscuri prin completarea formularului de consimtamant pentru externare le cerere.

La externare, pacientul va primi urmatoarele documente în care sunt descrise punctat diagnosticul, tratamentul urmat, intervenția chirurgicală efectuată, precum și recomandările date de către medic.

  • Bilet de ieșire din spital
  • Scrisoare medicala
  • Raportul medical
  • Prescriptie medicala (daca este cazul)
  • Concediu medical (daca este cazul)

Program de vizite pacienti

Accesul in spital al vizitatorilor (apartinatori ai pacientlor internati) in sectiile medicale/chirurgicale este permis in intervalul orar 10.00 – 16 00 (luni-vineri).

Durata vizitei nu va depasi 15 minute

Este permis accesul a cel mult 2 vizitatori/pacient.

Este obligatoriu accesul in spital cu echipament de protectie adecvat (halat, papuci de unica utilizare, masca faciala) si ecuson de identificare (“VIZITATOR”);

Se va utiliza dezinfectantul de maini pus la dispozitie de spital in toate zonele!

Accesul in Salonul SPA si in Blocul operator este permis vizitatorilor doar in conditii speciale!

 Medici chirurgi aflati in relatie cu CAS Cluj pentru Implantare cristalin artificial:

Dr. TOMI TEODOR -MEDIC PRIMAR OFTALMOLOG

Dr. LAZAN NICOLETA – MEDIC PRIMAR OFTALMOLOG

Dr. RUSU IOANA– MEDIC PRIMAR OFTALMOLOG

Dr. VISAN OANA– MEDIC PRIMAR OFTALMOLOG

Dr. TOMI POP BALDI SEBASTIAN -MEDIC SPECIALIST OFTALMOLOG

 Programari pentru consultatie la

 +4 0264 448 824                 +4 0264 448 825

+40786 289 881                   +40786 289 882

 *Tarife Implante cristalin artificial Ophtalens T 

Nr. crt.

Denumire

Preţ de vânzare  TVA inclus (RON)

MONOFOCALE

1

ALSANZA

ALSIOL M035

1100,00

2

JOHNSON&JOHNSON

SENSAR  AAB00

1500,00

3

JOHNSON&JOHNSON

TECNIS ZCB00

1800,00

4

HOYA SURGICAL OPTICS

NANEX  NC1-SP

2000,00

5

JOHNSON&JOHNSON

EYEHANCE  ICB00

2250,00

MULTIFOCALE

6

ALSANZA

ALSIOL3D M037

3100,00 stoc limitat

7

BAUSCH&LOMB

LUXSMART YSMART

 

4100,00

 

8

JOHNSON&JOHNSON

TECNIS  ZKB00

5450,00 stoc limitat

9

JOHNSON&JOHNSON

SYMFONY  ZXR00

6300,00

10

JOHNSON&JOHNSON

SYNERGY ZFR000

6300,00