Edit

Despre noi

Investim continuu in aparatura medicala de top si perfectionarea echipei medicale, astfel ca in acest moment avem cea mai moderna si dotata clinica oftalmologica din Transilvania.

Contact

Serviciile de optică medicală

  • Acasa
  • -
  • Servicii si produse
  • -
  • Serviciile de optică medicală

Serviciile de optică medicală

Optica medicală din cadrul Clinicii OPHTALENS T  vă așteaptă cu o gamă variată de produse optice: rame și lentile pentru ochelari, ochelari de soare, lentile de contact și diverse accesorii. Toate aceste produse vin însoțite de servicii de înaltă calitate și profesionalism: consultanță în alegerea ramelor potrivite în funcție de fizionomie, preferințe și buget; recomandarea celor mai potrivite lentile în conformitate cu prescripția de la medicul oftalmolog și necesitățile clientului; efectuarea montajului ochelarilor cu ajutorul aparaturilor de ultimă generație și experiența bogată a tehnicianului nostru.

 De ce OPHTALENS T?

  • Pentru că avem o colecție impresionantă de rame pentru ochelari: de la rame din metal discrete, ușoare și practice în culori neutre, până la rame din plastic îndrăznețe, colorate și de impact. În această ordine de idei, vrem să amintim și ramele cu clip-on, care, pe lângă că reprezintă o soluție practică persoanelor fotosensibile, arată precum un ochelar de soare chic. Am ales atent cele mai frumoase rame de la brandurile: Silhouette, Porsche Design, Tisard, Rodenstock, Jaguar, Davidoff, Armani, Tommy Hilfiger, Hugo Boss, Ray-Ban, Vogue, Furla, Anna Hickmann, Guess, Enni Marco, Emilia, Avanglion, Reserve, etc. 

          -> Pentru noi e foarte importantă rama pe care o veți alege. Ea trebuie să vă întregească personalitatea și vă scoată trăsăturile în evidență. De aceea, vă vom oferi sfaturi practice și vom ține cont și de partea tehnică atunci când vă vom consilia. 

  • Deoarece colaborăm cu branduri de lentile pentru ochelari de renume: Rodenstock, Hoya, Zeiss, Essilor, Interoptik, și de lentile de contact: Alcon, Bausch and Lomb, Cooper Vision, Jhonson & Jhonson, Menicon, care se poziționează ca lideri pe piața opticii din Europa. Specialiștii noștri în optică sunt înarmați cu o varietate mare de cunoștiințe și de cataloage în ceea ce privește lentilele , astfel încât să vă ofere cea mai bună soluție la problema dumneavoastră oculară.

          ->  Ceea ce ne diferențiază în materie de recomandări ale lentilelor sunt măsurătorile exacte pe care le putem executa cu ajutorul unui soft care calculează toți parametrii necesari fabricării lentilelor progresive sau a celor individualizate. Atfel, rezultatul final va fi unul satisfăcător în ceea ce privește adaptarea mai rapidă a clienților, a clarității conferite de o lentilă de înaltă calitate, dar și de controlul asupra părții estetice a grosimii lentilelor date de dioptriile mai mari. 

           ->  Un alt aspect pentru care suntem cunoscuți este prescrierea de lentile de contact rigide de la Menicon pentru stoparea miopiei, în special la copii. În această privință, avem medici specialiști care efectuează consultații amănunțite pacienților care au miopie. După consultație, medicul își poate da seama dacă pacientul se califică pentru acest tip de tratament ; dacă da, va comanda lentilele personalizate pentru el. Pe urmă, în fiecare lună, va urmări progresul fiecăreia în parte.

  •  Oferim servicii de montaj profesionale, cu unul dintre cele mai bune aparate de șlefuit lentile: Mr Blue 2.0. Spre deosebire de alte optici, putem asigura montajul pe loc (între 30 de minute – o oră) dacă avem pe stoc lentilele prescrise de medic. După ce ați ridicat ochelarii de la noi, aveți  service-ul ochelarilor gratuit: ajustarea ramelor, înlocuirea șuruburilor și pernițelor la nevoie, curățarea ochelarilor la aparat cu ultrasunete.
  • Avem toate accesoriile necesare întreținerii ochelarilor: soluții pentru curățare lentile de ochelari și de contact, lavete din microfibră, tocuri pentru depozitarea ochelarilor, șnururi/ lănțișoare. Pe lângă acestea, puteți achiziționa de la noi unele dintre medicamentele prescrise de medicul oftalmolog, filtre reiser, ocluzoare, ventuze pentru aplicarea lentilelor de contact.  

 La noi beneficiați de pachetul complet: începând cu examinarea oftalmologică efectuată de unii dintre cei mai buni medici din Cluj-Napoca, continuând cu efectuarea ochelarilor recomandați de consultanții noștri pricepuți și terminând cu garanția că problemele dumneavoastră legate de vedere vor fi în mâinile noastre și împreună vom găsi cea mai bună soluție! Toate într-o singură locație! Putem să spunem cu bucurie că avem mii de clienți care ne-au trecut pragul și au fost mulțumiți. Vă așteptăm să vă numărați printre ei!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *